• 18 OKT 17

  Huidverjonging bij BeauSense

  Je kunt het niet voorkomen: ouder worden. Grijze haren, rimpels, we krijgen ze uiteindelijk allemaal. Maar het liefst ga je natuurlijk het langst zonder. Wist je dat de huid zelf vroegtijdig kan verouderen, wanneer je de huid niet goed verzorgt? Schadelijke stoffen, zoals uitlaatgassen, stress en verkeerde voeding kunnen allemaal een rol spelen bij vroegtijdige huidveroudering. Veel mensen denken dat ze niks meer kunnen doen aan hun verouderde huid, maar niets is minder waar! En daar is helemaal geen botox of facelift voor nodig. Maar wat is dat dan zo’n huidverjongende behandeling? In deze blog lees je meer over huidverjonging en welke behandelingen daarvoor geschikt zijn.

  Behandelingen

  Waneer we ouder worden, maakt de huid steeds minder collageen en elastine aan. Doordat de huid dit minder aanmaakt ontstaan er in de loop van de tijd rimpels. Maar gelukkig zijn er verschillende behandelingen die de aanmaak van collageen en elastine stimuleren en zo de huid als het ware verjongen. Hieronder een aantal behandelingen opgesomd

  Peelings

  Een peeling is een behandeling, waarbij werkende stoffen diep in de huid worden aangebracht. Een peeling kan gebruikt worden om een gladde huid te krijgen. Cel aanmaak wordt geactiveerd en de aanmaak van elastine en collageen wordt bij deze behandelingen gestimuleerd. Welke peeling geschikt is voor jou, hangt af van jouw huidtype. Voorbeelden van een peeling zijn: Glycozuurpeeling, Nimue TCA Peeling, PH Formula en Diego Dalla Palma Skinlab.

  Microneedling

  Microneedling is een techniek waarbij worden hele fijne naaldjes over de huid gerold. Door de huid op deze manier te verwonden, wordt het herstellend vermogen geactiveerd. Als gevolg hiervan worden rimpels vervaagd en de huid zal strakker worden. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

  Microdermabrasie

  Microdermabrasie is een behandeling waarbij de bovenste huidlaag wordt verwijderd. Dit klinkt pijnlijk, maar dit wordt op een pijnloze manier gedaan. Hierdoor wordt de huid aangezet om nieuwe, elastische huidcellen aan te maken. Na een microdermabrasie behandeling zie je al meteen resultaat.

  Sorisa Skin Tightening

  Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van flitsen. De flits van de VPL zet fibrolasten aan tot de aanmaak van nieuwe collageen. Deze collageen zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar zullen zijn en de huid verstevigd.

  V.I.T.A.C Summer Resurfacing

  Bij de V.I.T.A.C. Summer Resurfacing wordt Vitamine C aangebracht. Vitamine C speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van collageen en de vitamine is daarbij een krachtige antioxidant.

  Naast dat deze behandelingen goed zijn voor huidverjonging, bieden ze ieder ook een oplossing voor andere huidproblemen. Zo is microdermabrasie bijvoorbeeld ook geschikt bij pigmentstoornissen en kan een peeling worden gebruikt bij acne. Lees hier meer over deze huidverjongende/ anti-aging behandelingen.

  Maak een afspraak

  Bij ons schoonheidinstituut wordt de focus gelegd op huidverbetering of huidverjonging. Bij BeauSense vinden we het niet alleen belangrijk dat jij een ontspannende behandeling ondergaat, maar ook dat de huid wordt verbeterd. Ben jij geïnteresseerd in één van de huidverjongende behandelingen bij onze salon, neem dan contact met ons op. Weet jij niet precies welke behandeling bij jou past, dan zal de specialiste jouw huid analyseren en zo een persoonlijk behandelplan voor jou samenstellen.

  Huidverjonging