Couperose behandelingen

Couperose behandelingen gaan roodheid van uw huid tegen en verbeteren de algehele gezondheid, conditie en uitstraling van de huid. Ook zorgen ze er voor dat de huid meer weerstand heeft, waardoor uw huid zichzelf kan beschermen tegen invloeden van buitenaf.

PH FORMULA CR

Wanneer u op zoek bent naar een behandeling voor een betere conditie, gezondheid en mooiere uitstraling van de huid, dan is pH Formula CR uiterst geschikt voor u. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige, couperose en rosacea huid. pH Formula CR zorgt dat de weerstand van de huid verhoogd wordt en daardoor wordt de huid sterker.

SORISA FOTOFACIAL

De Fotofacial is een huidverjongende en huidverbeterende behandeling waarbij gesprongen bloedvaatjes en oneffenheden worden verwijderd. De Fotofacial behandeling zorgt eveneens voor extra aanmaak van elastine en collageen waardoor de weerstand verhoogd wordt en de structuur van de huid aanzienlijk verbeterd.

NIMUE BIO-ACTIVE COMPLEX

Een behandeling die dode huidcellen verwijdert, celvernieuwing verbetert en roodheid tegengaat. De nimue bio-active complex verhoogt de weerstand van de huid.

APILUS

De Apilus is een apparaat die werkt volgens het Blendprincipe. Het zorgt ervoor dat haartjes computergestuurd worden verwijderd. Maar de Apilus heeft ook een programma waarmee couperose en oneffenheden aangepakt worden. Problemen worden gelokaliseerd en het apparaat zet de huid aan het werk om oneffenheden en roodheid te laten verdwijnen. Deze methode is niet geheel pijnloos, vraagt u dus vooral naar de mogelijkheden en geschiktheid van deze behandeling.