Anti Aging / Huidverjonging

Peelings

Glycolzuurpeeling

Het resultaat van een Glycolzuurpeeling is een gladdere huid en nieuwe celaanmaak wordt geactiveerd. Ook verdwijnen de fijne rimpeltjes. De peeling kan worden gecombineerd met mesotherapie. Glycolzuur wordt verkregen uit suikerriet en bestaat uit kleine moleculen die diep in de huid dringen.

NIMUE TCA 7,5 % Peeling

Om huidverbetering en vernieuwing te stimuleren is een TCA 7,5% peeling aan te raden. Het is een veilige maar intensievere peeling en het geeft de huid een gladdere uitstraling in korte tijd. Deze peeling wordt vooral gebruikt bij een huid die last heeft van acné. Het is ook zeer geschikt voor hyperpigmentatie en huidverjonging. Deze peeling kan worden gecombineerd met microdermabrasie.

PH Formula

Wilt u de aanmaak van collageen en elastine stimuleren? Dan is een behandeling met PH Formula geschikt voor u. Het is momenteel de nieuwste behandeling op het gebied van huidverbetering voor de ogen, lippen en de hals. Het is een skin resurfacing.

De actieve ingrediënten van PH Formula worden diep in de rimpel/huid gebracht, waardoor de huid direct wordt geactiveerd. Het resultaat is een strakke en gladde huid!

PH formula is voor:

  *Anti Aging
  *Acné
  *Hyperpigmentatie tegen pigmentvlekken
  *Rosacea Couperose
  *Vitamine C behandelingen

 

DIEGO DALLA PALMA SKINLAB

De voordelen die u ervaart wanneer u de producten van Diego Dalla Palma Skinlab gebruikt liggen op het gebied van huidverbetering. Mede dankzij dit product boekt u mooie resultaten. Het zijn innovatieve en gecertificeerde producten die bestaan uit 100% hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten.

De producten hebben een revitaliserende werking. Het bestrijdt onvolmaaktheden effectief en werkt op celniveau. Hierdoor wordt uw huid op verschillende niveau’s verbeterd. Het regenereert uw huid en geeft uw huid ook alles wat zij nodig heeft.

rvb-skinlab-logo

Microneedling

Om rimpels te vervagen en de huid strakker te maken wordt Microneedling gebruikt. Het stimuleert de huid om nieuw collageen en elastine aan te maken. Bij deze techniek gebruik ik een rolletje met fijne naaldjes die ik over de huid rol. Dit stimuleert het eigen herstellend vermogen van de huid. De behandeling kan worden gecombineerd met pHformula AGE of MELA. Ook wordt er een serum bij gebruikt.

Microdermabrasie

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een mechanische super peeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd. Ook wordt de huid gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe, jonge en elastische huidcellen. Met behulp van microkristallen worden dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden op een veilige manier verwijderd. Vrijwel direct treedt huidverbetering op. Ultrasound geluidsgolven brengen de actieve werkstoffen dieper in de onderste lagen van de huid. Na een microdermabrasie met ultrasound behandeling ziet u direct verbetering: de huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit.

Microdermabrasie is geschikt voor de behandeling van:

  * Huidverbetering en anti huidveroudering
  * Beschadigde huid door licht en leeftijd
  * Pigment verstoringen
  * Littekens en acné littekens
  * Acné behandelingen
  * Onreine, slappe huid
  * Fijne rimpeltjes en lijntjes
  * Onzuivere huid

Sorisa Skin Tightning

Naarmate de huid ouder wordt, neemt de productie van nieuw collageen af en verslapt de huid. Bij een behandeling voor huidverbetering of verjonging zet de flits van de VPL de fibrolasten, aan tot aanmaak van nieuw collageen. Hierdoor wordt de huid verstevigd en worden fijne rimpeltjes en lijntjes opgevuld.

huidverjonging-voor-na

V.I.T.A.C. SUMMER RESURFACING

De behandeling om op elk feest of iedere bruiloft te stralen! Door het gebruik van vitamine C op de huid wordt de huid helder en gaat de huid stralen.

Vitamine C is een onmisbaar en krachtig antioxidant die zorgt voor beperking van UV-Schade en vroegtijdige veroudering. Ook is vitamine C onmisbaar bij aanmaak van collageen en verminderd hyperpigmentatie.

Bijkomend voordeel is dat deze intensieve resurfacing ook in de zomer mogelijk is!

schoonheid-beausense