Reviderm microdermabrasie - Effectieve huidverjonging

Vrijwel iedereen krijgt vroeg of laat last van rimpeltjes, pigmentvlekjes, littekens en verlies van vitaliteit van de huid. Dit als gevolg van invloeden van buitenaf maar ook als gevolg van de gekozen levensstijl. Stress, roken, alcohol en voeding hebben allemaal effect op de gezondheid van de huid. Gelukkig kunnen deze problemen snel en effectief verholpen worden met microdermabrasie. Dit is de allernieuwste behandelmethode voor huidvernieuwing. Ultrasound versterkt deze methode. Dankzij deze behandeling krijgt uw huid haar frisse en jeugdige uitstraling terug en voelt u zich weer mooi en vitaal.

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een mechanische super peeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd. Ook wordt de huid gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe, jonge en elastische huidcellen. Met behulp van microkristallen worden dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden op een veilige manier van de huid ‘afgeslepen’. Ultrasound geluidsgolven brengen de actieve werkstoffen dieper in de onderste lagen van de huid. Na een microdermabrasie met ultrasound behandeling ziet u direct verbetering: de huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit.

Hoe verloopt een microdermabrasie-behandeling?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van het doel van de kuur. Bij het opfrissen van de huid zijn gemiddeld 5-6 behandelingen in kuurverband nodig. Bij littekens of diepe rimpels zijn 12–15 behandelingen in kuurverband nodig. De microdermabrasie behandelingen worden gegeven in kuurverband met wekelijkse behandelingen tot het gewenste resultaat is bereikt. Daarna is een behandeling om de 4 tot 6 weken voldoende om het behaalde resultaat te behouden. De gehele behandeling zal gemiddeld een uur in beslag nemen.

microdermabrasie

Microdermabrasie is geschikt voor de behandeling van:

  • Huidverbetering en anti huidveroudering
  • Beschadigde huid door licht en leeftijd
  • Pigment verstoringen
  • Littekens en acné littekens
  • Acné behandelingen
  • Onreine, slappe huid
  • Fijne rimpeltjes en lijntjes
  • Onzuivere huid