Gun uzelf de luxe van een professioneel aangebrachte permanente make-up.

Heeft u er wel eens over nagedacht hoe fijn het zou zijn om wakker te worden en te zien dat uw make-up al perfect zit? Met permanente make-up kunt u overal goed voor de dag komen, ook als u haast heeft! Wake up with make-up. Uw make-up zit altijd goed, na een lange werkdag kunt u meteen aanschuiven in een restaurant. Zo hoeft u uw make-up niet mee te nemen wanneer u direct door moet voor een feest. Met permanente make-up hoeft u zich geen zorgen te maken over een uitgelopen eyeliner na een fikse regenbui. Bekijk de voorbeelden in het portfolio.

Veilig en betrouwbaar

Vooraf wordt in overleg met u besproken welke kleurpigmenten in uw geval het mooist zijn. De pigmenten staan onder controle van de Keuringsdienst van Waren en zijn goedgekeurd en veilig. Om permanente make-up aan te brengen, is enerzijds mijn vakmanschap vereist. Anderzijds gebruik ik zeer betrouwbare apparatuur. Ik werk hygiënisch en stel het belang van u, als klant, altijd voorop. Ik werk met pigmentatie apparatuur dat secuur en veilig is. Door mijn goede opleiding en regelmatige bijscholing in de nieuwste technieken en inzichten, kunt u er van uit gaan dat u bij mij in goede handen bent. Ik volg Masterclasses van de beste specialisten op het gebied van permanente make-up. Ook geef ik mijn kennis door aan mijn leerlingen die permanente make-up tot hun specialiteit willen maken. Naast het werk wat ik in mijn eigen salon doe is het ook mogelijk om een afspraak te maken in de schoonheidssalon van Beaute Majorie, Splendid Skincare, en Good Choice. Via de website van de betreffende salon kunt u een behandeling boeken en kunt u gerichte vragen stellen of gewenste informatie opvragen.

Medische toepassingen

Naast de cosmetische toepassingen wordt dermopigmentatie veelvuldig toegepast. Dermopigmentatie of micropigmentatie is het inkleuren van de huid die geen pigment meer bevat. Eén van de belangrijkste toepassingen is het reconstrueren van de tepelhof. Na een borstreconstructie of een borst besparende operatie kan met dermopigmentatie een geheel nieuwe en natuurlijke tepelhof worden aangebracht. Tevens kan een bestaande tepelhof intensiever van kleur worden gemaakt.
beausense-oog

De techniek

De techniek voor het zetten van permanente make-up is eigenlijk vrij simpel. Met een ultradunne steriele naald wordt een speciaal maar veilig en kleurvaste pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Hierdoor is het mogelijk om uitermate nauwkeurig te pigmenteren.

Belangrijke informatie

Permanent make-up kan probleemloos worden toegepast op gezonde mensen. Tijdens de zwangerschap wordt het afgeraden om permanente make-up te nemen. Kort na de behandeling zal de pigmentatie altijd iets donkerder zijn, tijdens de eerste week neemt de kleurintensiteit namelijk nog met 30% af. U moet zon, zee, sauna, zwembad en zonnebank in de eerste week na de behandeling vermijden. In het nazorgformulier dat i u per e-mail stuur, kunt u alles vinden over de do's en don'ts in de eerste week na de behandeling. Wanneer u meer vragen heeft kunt u altijd naar de veelgestelde vragen op www.permanente-makeup.nu.
Bekijk hier de tarieven