Wat is Scalp Micropigmentatie

In de branche wordt het 3D Scalp Pigmentatie, haartattoo, micro haar pigmentatie of stoppel-tattoo genoemd. Het komt eigenlijk allemaal op hetzelfde neer. Scalp Micropigmentatie is een cosmetische of medische vorm van pigmentatie en een oplossing voor verschillende soorten hoofd- of baardhaar aandoeningen bij mannen en vrouwen zoals: Kale of dunbehaarde plekken en littekens door een ongeluk of haartransplantatie. Ook verschillende soorten van Alopecia zijn met Scalp Micropigmentatie goed te behandelen. In Amerika is het al een geaccepteerd alternatief op pruiken, haarstukken en haartransplantatie. Overigens kanhet ook een goede aanvulling zijn na een haartransplantatie.

De behandeling in het kort

In een intake gesprek met de klant worden de wensen en verwachtingen besproken met betrekking tot model en kleur. Tevens wordt een gezondheidsvragenlijst ingevuld. Na het intake-gesprek wordt in de eerste sessie de haarlijn en de zijprofielen getekend. Dan start de behandeling. De totale behandeling bestaat uit drie tot vier sessies van ieder ongeveer 2.5 uur. Tussen elke sessie zitten minimaal 5 dagen. 

Door mijn internationale trainingen en ervaringen kan ik een natuurlijk resultaat creëren en blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken door mijn internationale contacten met collega specialisten. 

Hoe het begon

Jaren geleden had ik al zin om zelfstandig ondernemer te worden. Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt wilde ik nu zelf iets doen en mensen helpen met hun haarprobleem. Om de beste specialist in Scalp Micropigmentatie te worden wilde ik ook getraind worden door een van de beste specialisten in dit vakgebied.

Scalp Micropigmentatie specialist worden?

Naast de behandelingen geef ik ook een basistraining (4 dagen) en gevorderde training (1 of meer dagen) in Scalp Micropigmentatie.