Spray Tanning

Spray Tanning is de toekomst voor een verantwoorde gezonde bruine teint! Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig zonnen of verkeerd gebruik maken van de zonnebank. Ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooie bruine teint bestaan. Spray Tanning biedt hiervoor de toekomst. Het is een gezonde, veilige en snelle manier om in een paar minuten tijd een prachtige, egale, bruine teint te krijgen. Met een speciaal ontwikkeld spray tanning apparaat wordt een DHA tanningvloeistof op de huid vernevelt. Tijdens het vernevelen is de bruine teint direct zichtbaar. Na de behandeling van slechts 10 minuten heeft u direct een egaal bruine huid!

Wat is DHA?

DHA (Dihydroxyacetone) is een natuurlijke suiker. Het is een grondstof welke in vrijwel elk zelfbruinend product wordt toegepast. Er zijn geen nadelige effecten bekend. Voor de zekerheid wordt spray tanning niet toegepast bij mensen met psoriasis, eczeem, snij- of schaafwondjes en gedurende zwangerschap, of tijdens een antibiotica kuur. Maar als je last hebt van een huidziekte als Vitiligo, is het juist de moeite waard om een spray tan te nemen.

Hoe lang blijft de kleur?

Afhankelijk van de huidverzorging en het huidtype blijft een behandeling ca. 6 tot 7 dagen behouden. Herhaal je de behandeling daarna, dan bouwt zich een diepere kleur op.

“Word ik niet oranje of krijg ik geen vlekken?”

Met de producten van tegenwoordig word je niet oranje en krijg je geen vlekken. Ook zijn er lotions voor verschillende huidtypen. Voor de lichte huid wordt een ander percentage gebruikt dan voor de gekleurde huidtypen.

Wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact opnemen.

sun-junkie-spray-tanning