Immediate Balance

Het is veel meer dan een massage: het is een ritueel gericht op herstel om een optimaal evenwicht te creëren van lichaam en geest. Verschillen in persoonlijkheid worden weerspiegeld in onevenwichtigheden op spieren en houding, hiervoor worden er  4 verschillende oliën gebruikt voor een specifieke gepersonaliseerde aanpak: de openingsmassage.

Determined behaviour oil
Voor diegene die een doelbewust gedrag uitstralen, die snel beslissingen nemen en die gefocust zijn op het behalen van hun doelstellingen. Met noten van perzik, pruim, tuberoos, oranjebloesem, sandelhout en vanille voor een ontspannen geest en spieren.

Expressive behaviour oil
Voor expressieve persoonlijkheid types, die openstaan voor het nieuwe en die zich steeds willen onderscheiden van anderen. Het ontspant de geest  en verspreidt een gevoel van comfort over het lichaam. Met noten van sinaasappel, lelietjes van dalen, roos, iris, cederhout, sandelhout en muskus.

Relaxed behaviour oil
Voor rustige mensen, die gehecht zijn aan traditie en die steeds op zoek gaan naar het hoogste veiligheidsniveau dankzij de noten van, bergamot, iris, jasmijn, vanille, zoethout, leer en amber.

Accurate behaviour oil
Voor wie op zoek is naar gedetailleerde informatie en die streven naar perfectie. Het stimuleert een zorgeloze geest en reactiveert de reiniging en ontgifting van de weefsels. Met noten als lavendel, groene appel, munt en grapefruit, geranium, pijnboom, patchoeli, vetiver en eikenmos.

Absolute purity

Een diepe reiniging gericht op het vergroten van cel vitaliteit dankzij de aanwezigheid van CELL DETOXIUM, een ontgiftende actief ingrediënten complex die de levenskracht van de cellen verhoogt. Door de eliminatie van giftige stoffen en vervuilde cellen is de huid in evenwichten klaar voor regeneratie en bio-revitalisering.

CELL DETOXIUM het actieve ingrediënt van cellulaire detoxificatie, stimuleert de vorming van ‘autofagosomen’, intracellulaire vestikels die toxinen en veranderde cellulaire componenten kunnen opnemen en afbreken, waardoor de uitschakeling van gifstoffen en afval voor de cellen wordt gestimuleerd. De huid herwint zijn cellulaire balans en is klaar om te worden opgeladen en gebiorevitaliseerd.

Cleansing
Behandeling activeert het ontgiftingssysteem van de huidcellen en stimuleert het regeneratieproces voor een gezonde, gladde huid die vrij kan ademen.

Deep Cleansing
De Cleansing behandeling kan gecombineerd worden met alle andere diego dalla palma professional behandelingen bijvoorbeeld in combinatie met RVB SKINTECH technologie om actieve ingrediënten nog effectiever te laten werken.

An ageless face

Een anti-aging behandeling die energie en vitaliteit herstelt. Het bestrijdt rimpels en verlies van elasticiteit door cellulaire bio – stimulering en beschermt de structuur van de huid . Onze producten zijn uitgebreid met biomimetische peptiden. Massages produceren onmiddellijke zuurstof en voeding in het huidweefsel . De behandeling heeft een verstevigend en modellerend effect met een onmiddellijke verbetering van de gelaatscontouren.

Voor de behandeling voor de rijpere huid is het 51+3 HYALU COMPLEX™ versterkt met een hoge hoeveelheid aminozuren, die deel uit maken van de collageen- en elastinestructuren en de regeneratie stimuleren van de structurele componenten van de huid. Dit in combinatie met de biomimetische amino-peptiden (tripeptide-10, citrulline, tripeptide-1, acetyl tetrapeptide-5), ontwikkeld door de RVB SKINLAB-laboratoria, bevordert de productie van collageen en elastine en helpt de vezels beschermen tegen de verharding die wordt veroorzaakt door glycosylatie.

Anti-ageing rejuvenating treatment
Een herstellende behandeling om de huid te voeden, te beschermen en te ontspannen. Het stimuleert de productie van de structurele huidvezels om tekenen van veroudering  bestrijden en om diepe rimpels te verminderen.

Vitamin anti-aging treatment
Herstelt: de energie en de gezondheid van de huid en heeft een regenererend en antioxidant-effect, die de elasticiteit herstelt, huid weerbaar maakt om de cellulaire functies te beschermen.

Eye and lip anti-aging treatment
Het stimuleert de productie van collageen en elastine, verzacht de fijne lijntjes rond ogen en lippen en zorgt voor een betere micro-circulatie.

Perfection - skins with special needs

Gerichte behandelingen voor speciale behoeften. De schoonheidsbehandeling die slimme en op maat gemaakte oplossingen biedt voor elk huidtype.
Zoals bekend, zijn vrije radicalen één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. Hun aantal stijgt met de leeftijd door een geleidelijke vermindering van de fysiologische huidverdediging door antioxidanten, en ten gevolge van blootstelling aan milieu-invloeden (zon, rook, vervuiling, koude, wind, temperatuurschommelingen).
De kracht van de behandeling PERFECTION – SKIN WITH SPECIAL NEEDS is de bijzondere mix van actieve ingrediënten, speciaal geselecteerd voor elk van de producten en gericht op het versterken van huidverdediging en op het stimuleren van huidvernieuwing, en om tekenen van veroudering, foto-veroudering en stress tegen te gaan.

De antioxidanten behandeling in 3 fases
De behandeling is een shockbehandeling met een hoge concentratie aan actieve bestanddelen, die speciaal ontwikkeld zijn voor elk huidtype, met verkleuringen, rimpels en een oneffen teint. De behandeling bestaat uit drie sterk geconcentreerde en complementaire fases voor een optimale doeltreffendheid: de huid wordt weer stralend, steviger, verfrist en gladder. Voor een fris en nieuw gelaat.
FASE A – ASTAXANTIN COMPLEX 1,5%: HERSTELLEND
FASE B – BIOTIN COMPLEX 0,5%: VERSTEVIGEND
FASE C – C VITAMIN 10%: STIMULEREND

DIEGO DALLA PALMA BEHANDELINGEN
Diego Dalla Palma behandelingen

Restored hydration

Een hydraterende behandeling voor een gedehydrateerde en droge huid. De producten zijn versterkt met het hydra-gene complex. Het doel van de behandeling is de huid intensief hydrateren. De massage stimuleert de zenuwuiteinden waardoor een gevoel van ontspanning en welzijn wordt gecreëerd.

Voor de moisturising behandeling bevat het 51+3 HYALU COMPLEX™  een verhoogde concentratie van hyaluronzuur en ceramiden (intercellulaire cement van de huid wat essentieel is voor de barrièrefunctie) om verlies van water in de huid tegen te gaan een een betere bescherming te bieden tegen externe factoren. Bovendien, is het Hydra-gene complex ontwikkeld door de RVB SKINLAB-laboratoria om cel communicatie te verbeteren en de werking van hydratatie-genen te activeren. Deze genen zijn verantwoordelijk voor de productie van de hydrolipidefilm, voor de verankering van de huidcellen en voor de vernieuwde productie van aquaporines.

Moisturizing treatment
Een hydraterende masker en intensieve reparatie voor een zeer vochtarme en droge huid. Het is een echte “oase” voor een dorstige huid, het verfrist en herstelt de vochtbalans, beschermt de huid tegen ongemak en vermindert roodheid.

Enhanced moisturizing treatment
Herstelt het evenwicht in de hydratatie van een gedehydrateerde huid.

Sensitive but strong

Een beautybehandeling voor de gevoelige huid met een hoge verdraagzaamheid om de huid te beschermen tegen tekenen van veroudering en externe factoren. Het is versterkt met anti-irritatie neuropeptiden, en is gebaseerd op de manuele lymfe drainage. Deze verbetering van de lymfatische circulatie zal het evenwicht van de huid versterken en de basisfunctie van het lymfestelsel stimuleren.

Het behandel protocol voor een verzachtende en beschermende behandeling met een revitaliserende werking, op basis van het 51+3 HYALU COMPLEX™ en anti-irritatie neuropeptiden, voorkomt huidirritatie door de  verzachtende en beschermende bestanddelen, voor een cellulaire bio-revitalisering en een evenwichtige, natuurlijke fysiologische afweer aan de hyperactieve, gevoelige huid.

Voor een kalmerende behandeling voor de gevoelige huid bevat 51+3 HYALU COMPLEX™ vitamine E,F en ceramiden die de huidbarrière versterken tegen externe invloeden en die rimpels, teintverlies en easticiteitsverlies bestrijden met een concentratie van de actieve ingrediënten die zorgvuldig is afgesteld om de tere fysiologische balans van de huid te respecteren.

Soothing

Een behandeling om de delicate huid te beschermen tegen veroudering en externe invloeden. Het is versterkt met anti – irritatie neuo peptiden.

Soothing – for couperose skin

Een bijzondere behandeling voor een rode en geïrriteerde huid, om het brandende gevoel veroorzaakt door externe factoren (klimaat, gebruik van agressieve cosmetica producten) direct te verminderen, en als intensieve behandeling tegen permanente roodheid en couperose.

Enemy toxins, friendly skin

Revitalisering en reharmonisatie van het ecosysteem van de huid: behandelingen die overtollig talg verwijdert en vermindert de zichtbaarheid van verwijde poriën en oneffenheden voor een perfecte huid en een homogene teint.
De zuiverende behandeling – voor de gecombineerde tot vette huid met 51+3 HYALU COMPLEX™ bevat een verhoogde hoeveelheid zwavelhoudende aminozuren (methionine en cysteïne) die een zuiverende werking hebben en die de talgproductie normaliseren. Daarnaast is het op bakuchiol ACN gebaseerde complex, dat probiotische lactobacillus bevat, een zuiverende behandeling voor de gecombineerde tot vette huid, ontwikkeld in het laboratorium van RVB SKINLAB. Het complex normaliseert de talgafscheiding, vermindert irritatie en verfijnt de huidstructuur. Zo wordt het ‘ecosysteem’ van de huid beschermd en voorkomt het uitdroging en veroudering.

PURIFYING – OILY TO COMBINATION SKINS – voor de jonge en acne gevoelige huid
Voor de specifieke behoeften van jonge of acne-gevoelige huid, een microbiële groei en hyperkeratose, gekenmerkt door een verhoogde aanwezigheid van puistjes, comedonen, acne littekens, vlekken en kleine onvolkomenheden hebben we specifieke ACN producten ontwikkeld die de normale talgproductie van het Bakuchiol ACN verbeterd door de toevoeging van antibacteriële en ex foliërende werking van salicylzuur. Zo wordt de verspreiding van bacteriën tegengegaan, veroorzaakt door onzuiverheden en puistjes, en worden acne-littekens, kleine vlekjes en oneffenheden uitgevlakt.

PURIFYING – OILY TO COMBINATION SKINS – voor de rijpere huid
Ideale behandeling om rimpels en vlekken (als gevolg van leeftijd en littekens), grote poriën, ongelijkmatige teint te bestrijden. Dagelijks wordt de huidstructuur verfijnt, waardoor de huid meer elastisch wordt en het weer een egale, frisse teint en een gladde en compacte huid krijgt. Met een speciale talg absorberend poeder voor een matterend-effect.

Een zachte en diep gevoede huid

Onze voeten worden constant onderworpen aan stress door het rondlopen en door de schoenen die we voor ze kiezen, of te hoog of te laag. Zowel omwille van schoonheids- als omwille van functionele overwegingen, verdienen onze voeten onze volle aandacht. Dikwijls lijken ze gezwollen, vermoeid, warm of vertonen ze kloofjes. In de winter droogt de huid uit en in de zomer verdikt de huid, geraakt ze hard en gekwetst. Daarom raden we aan om, op geregelde basis, gebruik te maken van specifieke behandelingen met een regenererende en herstructurerende werking.
Onze handen zijn één van de meest delicate delen van ons lichaam, en tegelijkertijd ook het meest blootgesteld aan aanvallen van buitenaf, zoals zon, wind, koude, water, agressieve producten, manueel werk, enz.. De huid verliest haar elasticiteit, vertoont rimpels en verkleuringen en wordt dunner waardoor pezen zichtbaarder worden. Daarom moeten we, vanaf een jonge leeftijd, zorg dragen voor onze handen en ze beschermen om huidveroudering, verlies aan elasticiteit en verkleuringen tegen te gaan.
Baby feet en Happy hands verlossen u van een verharde huid en van onvolmaaktheden.

Baby feet
Een snelwerkende, verzachtende en herstructurerende schoonheidsbehandeling om hardheid te verminderen, om een harde huid te verzachten en een comfortabele zachtheid te herstellen. De producten zijn verrijkt met colloïdale havermout.

Happy hands
Een schoonheidsbehandeling die gericht is op het herstellen van de zachtheid en de gladheid van de handen. De producten zijn verrijkt met gezuiverd slakfiltraat.