Diego Dalla Palma

De producten van Diego Dalla Palma

Reinigingsbehandelingen

Dit product is een reiniging voor alle huidtypen. Het geeft uw huid nieuwe levenskracht en helpt de huid ontgiften. Door een actieve reiniging wordt het regeneratieproces van de huidcellen geactiveerd. Het brengt de huid weer in evenwicht.

Anti-aging

Het zorgt ervoor dat rimpels zichtbaar verdwijnen en het bestrijdt het verlies aan elasticiteit van uw huid. Het revitaliseert op celniveau en helpt de huid soepel te houden. Hiermee wordt uw huid weer veerkrachtig.

Hydratatie van de huid

De hydraterende producten van Diego Dalla Palma dringen door tot de diepere huidlagen en helpt uw huid een betere vochtbalans op te bouwen. 51+3 HYALU COMPLEX zorgt ervoor dat de de hydratatie van de huid wordt gereactiveerd.

Hogere weerstand van uw huid

Dit is goed voor de overgevoelige huid. Het maakt uw huid weerbaar tegen invloeden van buitenaf. Ook helpt het product tegen huidveroudering. De unieke ingrediënten revitaliseren de huid en helpen de huid een goede balans te vinden.

De acné-gevoelige huid

Dit product herstelt de huid en verwijdert overtollig talg. Het geeft verlichting aan de acné-gevoelige huid. Het brengt harmonie in de samenstelling van de huid. Ook heeft het een revitaliserende werking. Verwijde porien worden minder zichtbaar en oneffenheden verdwijnen. Zo krijgt u een perfecte huid met een egale teint.

Slimme schoonheidsbehandeling

Elk huidtype die last heeft van verkleuringen, rimpels, gebrek aan elasticiteit en een oneffen teint heeft baat bij dit product. Door een hoge concentratie aan actieve bestanddelen biedt dit product de oplossing voor uw huid.

Fluweel zachte handen en voeten

Met de producten “Baby feet” en “Happy hands” worden uw handen en voeten weer heerlijk zacht. Het verwijdert onvolmaaktheden. Deze producten dringen diep in de huid door en hierdoor krijgt u een baby zachte huid!

Diego Dalla Palma

Filmpje RVB Skinlab

 

diego dalla palma