Huidspecialist Mandy Jelsma

Als huidspecialist op het gebied van anti-aging, help ik u bij diverse huidproblemen. Hierbij kunt u denken aan acné, pigment stoornissen, couperose, rosacea en huidverbetering.

Met mijn kennis van huidproblemen en actieve werkstoffen, verbeter ik huidcondities met derma-cosmeceuticals van Nimue, Reviderm, Diego Dalla Palma en pHformula. Met de juiste kuur en product hebben alle huidtypen baat bij mijn behandeling, ongeacht of dit een normale of probleemhuid is.

Een goede gezondheid zit zowel van binnen als van buiten: een mooie en gezonde huid is het resultaat van een gezond lichaam. Daarom speelt gezonde voeding een belangrijke rol in uw huidverzorging. Als specialist ben ik altijd bezig met voeding en voedingssupplementen die helpen bij huidverbetering. Ik volg hier ook trainingen in en kan u adviezen geven over voedingsmiddelen die u kunt gebruiken ter aanvulling op de behandelingen. Zo krijgt u een optimaal resultaat.

Naast huidspecialist ben ik sinds 2003 ook gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up. Sindsdien voldoe ik aan alle eisen en heb een vergunning van de GGD. Op veiligpmu.nl vindt u meer informatie over permanente make-up en de wetgeving waarop mijn vergunning is gebaseerd.

Op beauty beurzen geef ik regelmatig demonstraties over het zetten van permanente make-up. Ook werk ik, op afspraak, bij de schoonheidssalon van Beaute Marjorie te Wageningen, Palais des Cosmétiques in Amstelveen, en beautycenter Good Choise in Wijk bij Duurstede. Als u graag wilt weten wat ik voor u kan betekenen en welke behandelingen er mogelijk zijn kunt u ten alle tijden contact met mij opnemen.

Een recente ervaring van mijn klant, Sonja Silva, wil ik graag met u delen.

Ik werd laatst aangesproken door een hele lieve dame toen ik bij de fysio zat. “Mag ik jouw wenkbrauwen eens goed bekijken, zijn die echt??”. Toen ik vertelde dat ze met permanente make up gezet zijn, viel ze bijna van haar stoel! ‘Wow! Jij hebt de perfecte wenkbrauwen’, zei ze! Als dat geen compliment is!!!

Voor meer informatie over permanente make-up kunt u ook terecht op permanente-makeup.nu.

Life Is Beautiful - RTL4

Op RTL4 is het programma “Life is Beautiful” hierin kom ik naar voren op 3.09 min.

Scalp pigmentation by Ecuri Cosmetics

Op 0.22 ben ik bij Scalp Pigmentation op de beurs met permanente make-up.

Als huidspecialist werk ik met veel aandacht aan een zichtbaar en tevreden resultaat.

— Mandy Jelsma